reede, september 04, 2015

Rahvusvahelised koolitused sügisel 2015

Hariduse Infotehnoloogia Sihtasutus kutsub õpetajaid osalema eTwinningu rahvusvahelistel üritustel, et leida alanud õppeaastaks projektipartner ning saada uusi teadmisi, kuidas kasutada tehnoloogiat ja projektõpet igapäevases õppetöös.
21. sajandi oskused ja Soome haridussüsteem
Projektipartnerite leidmiseks ja projektide kavandamiseks toimub 2.-4. oktoobril Eesti, Leedu ja Soome õpetajate kontaktseminar Soomes Hakkos. Seminar on õpetajatele, kelle õpilased on vanuses 13-16. Seminari läbivaks teemaks on 21. sajandi oskuste arendamine projektõppe kaudu ning kuidas eTwinning seda toetab. Samuti kuuleb lähemalt Soome haridussüsteemist. Seminarile ootame kõiki õpetajaid, kes tahavad alustada käesoleval õppeaastal eTwinning projektiga.

Vaata kontaktseminari kava siit.
Osalussoovi ootame 12. septembriks, osalustaotlus täida siin.
Õpitoad pakuvad suurepärast võimalust enesetäienduseks
Sel sügisel toimub kaks üle- euroopalist õpituba. Pikema nimetusega ametialase arengu õpitoad (ing. Professional Development Workshop), mis on eeskätt mõeldud juba õpetajatele, kel on  eTwinningu projektitöö kogemus. Õpitoas osaleb õpetajaid kõikidest Euroopa riikidest.
Õpitoad keskenduvad kindlale teemale haridusuuenduslikus võtmes ja tõstavad esile selle, kuidas saavad Euroopa õpetajad konkreetse teema arendamiseks eTwinningu kaudu koos töötada. Ametialased õpitoad on suurepärane võimalus nii enesetäienduseks kui ka uute projektiideede saamiseks.

8.–11. oktoober 2015 toimub Poolas Varssavis õpituba teemal "Loodusteadused, keskkond ja ettevõtlikkus eTwinningu projektides".  Osalema on oodatud kõikide ainete õpetajad, kes on huvitatud loodusteaduste, keskkonna ja ettevõtlikkusega seotud teemade lõimimisest projektitöösse. Töökeel on inglise keel.
Tutvu õpitoa kavaga siin. Osalustaotluse palume saata 7. septembriks 2015, osalustaotlus täida siin.

20.–22. november 2015  toimub õpituba Makedoonias (FYROM) Ohridi järve ääres teemal "eTwinningu projektides kasutatud IKT-vahendite integreerimine õppekavasse". Töötoas uuritakse, kuidas lõimida õppekavasse infotehnoloogia võimalusi, mida kasutatakse eTwinningu projektides. Töökeel on inglise keel.
Tutvu õpitoa kavaga siin. Palume saata osalustaotluse 12. oktoobriks 2015, osalustaotlus täida siin.

Meenutus 2014. aastal Tallinnas toimunud õpitoast

Kommentaare ei ole: