laupäev, september 22, 2012

Algavad eTwinningu Nädalad


 
Septembri keskpaigaks on õppetöö  Euroopa koolides saanud mõnusa hoo sisse. eTwinning  kutsub taas kõiki õpetajaid ja õpilasi rahvusvahelises projektitöös kaasa lööma.

Selleks, et projektide planeerimine ning partnerite leidmine hästi sujuks, on  eTwinning portaalis välja kuulutatud eTwinning Nädalad.  Selle aasta teemaks on „eTwinning õpiprojektid Euroopa koolide koostöö keskmes“.

eTwinningu nädalad kestavad 24. septembrist  kuni 10. oktoobrini 2012 ning selle aja jooksul toimub palju põnevat.
Kõigepealt, alates 24. septembrist  on saanud uue näo eTwinning mestimisruum. Kõik projektid, mis on saanud heakskiidu pärast seda kuupäeva, saavad tööd alustada juba uues keskkonnas.
Et oleks, kust projektitööks ideid ammutada, jagatakse  eTwinning Nädalate jooksul juhiseid, praktikanäiteid ning juba valmis projektikomplekte.

 Alates 24. septembrist 2012  saavad kõik õpetajad ise aktiivselt eTwinningu Nädalate tegevustest osa võtta. Olete oodatud osalema!
1. Selleks logige sisse eTwinning portaalis  oma töölauale ja kõpsake nupul „Projektid! Projektid! Projektid“.  

Teie ees avaneb eTwinningu Nädalate leht, kus saate 
  • otsida just selleks õppeaastaks sobivat projektiööpartnerit. Teil on võimalus postitada oma projektiidee või võtta ühendust õpetajaga, kelle mõtted haakuvad teie omadega ning teha algust uue projektiga
  • tutvuda uute projektikomplektidega ja vaadata videoid, kus antakse näpunäiteid projektitööks.
  •   tutvuda uue Twinspace ja eduka partneriotsingu  juhenditega.
Tähelepanu! Kõikide õpetajate vahel, kes on sõlminud projekti ajavahemikul  24. september -1. detsember 2012 loosib Tiigrihüppe Sihtasutus välja kaks osalemist  eTwinningu aastakonverentsil, mis toimub märtsis 2013 Portugalis.

Kommentaare ei ole: