kolmapäev, aprill 27, 2011

eTwinningu projektivõistluse lõpuüritus

Tiigrihüppe Sihtasutus kutsub kõiki õpetajaid reedel, 6. mail 2011 programmi Sõpruskoolid Euroopas/eTwinning projektivõistluse lõpuüritusele. Üritus toimub Tallinnas Radisson Blu hotellis (Rävala puiestee 3) kell 15.00.

Kuulutame välja 2010. aasta projektivõistluse võitjad ja tutvume võiduprojektidega, vaatame tagasi lõppevale õppeaastale ning räägime uutest plaanidest. Üritus lõppeb suupiste ja kohvilauaga, mis annab hea võimaluse kolleegidega suhtlemiseks.

Üritusele on oodatud ka õpetajad, kes on eTwinningust huvitatud, kuid kes ise pole veel projektitööga algust teinud. Nende vahel loosime välja ühe osalemise eTwinningu rahvusvahelisel koolitusel Belgias oktoobris 2011.

Lõpuüritusel osalejate vahel loosib Tiigrihüppe Sihtasutus välja kaks osalemist eTwinningu rahvusvahelisel koolitusel, mis toimub oktoobris 2011 Belgias. Ühe õpetajate hulgast, kes on juba eTwinningu projektidega seotud, teise nende hulgast, kes plaanivad alustada.

Lõpuüritusele registreerimine kuni 2. maini 2011 registreerimisankeedi kaudu, mille leiab http://www.eformular.com/eloalle/lopuuritus2011.html
Varje Tipp'u ja Ingrid Maadvere ettekanne

Kommentaare ei ole: