esmaspäev, märts 09, 2009

Koolitus Tallinnas

Tiigrihüppe Sihtasutus korraldab reedel, 20. märtsil 2009Tallinnas IT Kolledžis (Raja 4C) programmi Sõpruskoolid Euroopas/eTwinning seminari, et tutvustada, kuidas Eesti õpetajad võiksid teiste Euroopa riikide õpetajatega veebipõhiselt koostööd teha.
Koolitus on mõeldud eelkõige õpetajatele, kes eTwinning programmiga esimest tutvust teevad.

Programm Sõpruskoolid Euroopas/eTwinning, mis edendab Euroopa õpetajate omavahelist suhtlemist ja pedagoogilise praktika vahetamist, on nelja aasta jooksul leidnud Eestis hea vastuvõtu. eTwinning on hea moodus, kuidas muuta õppetöö õpilase jaoks köitvaks, ütlevad programmis aktiivselt osalevad õpetajad ning lükkavad ümber müüdi, et projektitööd, infotehnoloogiat ja ainetundi on keeruline ühe nimetaja alla mahutada. Veebipõhised koostööprojektid, mida iseloomustavad lihtsus, paindlikkus ja haridusuuenduslik mõtteviis, leiavad tänapäeva Eesti koolis üha rohkem tee ainetundi.

Seminaril saab tutvuda programmi Sõpruskoolid Euroopas/eTwinning võimalustega ning kuulata ettekandeid õpetajatelt, kes ise aktiivselt projektitöös osalevad. Praktilistes töötubades jagatakse vajalikke teadmisi veebipõhiste projektide loomise ja läbiviimise kohta - tutvutakse, kuidas kasutada portaali www.etwinning.net, räägitakse internetiturvalisusest ning õpetatakse projektitöö planeerimist ja sidumist õppekavaga.

Koolitusele on teretulnud kõik õpetajaid, kel soov suhelda oma kolleegidega Euroopast ja anda esimene rahvusvahelise suhtlemise kogemus ka oma õpilastele. Kutsume julgelt osalema, ärge peljake, et teie arvuti kasutamise või võõrkeelte oskus on kesine. Andke endale võimalus huvitavateks väljakutseteks.

Koolitus on kõikidele õpetajatele tasuta. Osalejatele tunnistus.

Seminarile palume registreerida selle lingi kaudu
Soovijatel palume kiirustada, kuna kohtade arv seminaril on piiratud.

Toimumiskoht

Kommentaare ei ole: