esmaspäev, oktoober 20, 2008

eTwinning vallutas Ischia

Oli 16. oktoobri hommikupoolik, kui 4 eesti twinningusõpra olid kokku saanud Tallinna lennujaamas, et suunduda Ischia saarele (Itaalias) PDW-le. Algselt 6-tunniseks planeeritud reis venis Estonian Air’i „korralduste“ tõttu 14-tunniseks. 4 tundi saime nautida Müncheni lennujaama võlusid koos tasuta kohvi ja teega. Napolisse jõudsime kell 10 ja praam Ischiasse väljus südaööl. Suurest kurvastusest, et me ei saa jagada oma hoolikalt valitud rahvustoitu teiste twinnijatega, pakkisime kotid lahti - Elo kooris munad, Anneli tegi võileivad, Mari muretses baarist joogipoolist ja Ingrid pildistas kogu seda toredust. Kiluvõileivad Vahemere praamil, kindlasti mitte igapäevane vaade. Itaallaste head isu saatel lasime võileibadel hea maitsta. Üldse peab ütlema, et tõeliselt üllatas itaallaste siirus ja abivalmidus. Anneli sai tõelise luksteeninduse osaliseks. Kui teised pidid ise oma kohvreid mööda munakive hotelli vedama, siis Annelile toodi kohver hotelli järgmisel päeval. Hotelli jõudsime umbes kell kolm öösel. Peale lühikest uneaega sukeldusime… muidugi eTwinningusse, kuigi ahvatlusena oli hotellis iga nurga peale mõni sooja või veel soojema veega bassein. Paraku võtsid töötoad enamuse oma ajast ja basseiniga sai tutvuda harva. Töötoad olid igati asjalikud ning andsid palju ideid edaspidiseks. Siinkohal mõned esitlused:


Ischia Ag2008


View SlideShare presentation or Upload your own. (tags: etwinningischia2008 etwinning)








Päris uhke oli olla eestlane, sest mitmes esitluses oli kasutati Eestiga seotud materjale – pildid projektides, Tallinna PDW ajaveeb, Hans Põldoja slaidid.
Koolituse lõpetas imekaunis reis ümber Ischia saare, mis andis jõudu võidelda Eesti aina süveneva sügisega.


Praegu istume Londoni lennujaamas oodates järjekordselt Estonian Air’i edasilükatud lendu. Loodame, et jõuame siiski koju ja saame kõike uut teile kohtumistel tutvustada.
Anneli Tumanski
Elo Allemann
Mari Tõnisson
Ingrid Maadvere

1 kommentaar:

Siret ütles ...

Ingridile saab kombeks lennujaamast ülevaateid kirjutada ;)
Aga tundub, et oli vahva reis ja huviga kuulaks muljeid pikemalt.